Skip to content

Algemeen Medewerker Reparatie

Nederland, Fryslân, HeerenveenRepair

Functieomschrijving

Ben jij per direct op zoek naar een leuke technische baan? Werk je graag samen in een gezellig team en wil je ervaring op doen in binnen de IT en hardware branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Zebra Technologies is wereldmarktleider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 195 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.

Wat ga je doen?
Als algemeen medewerker werk je binnen de afdelingen Reparatie en Circulair Economy. Hier ga jij ondersteunen bij reparatie en rework werkzaamheden van printers, scanners en/of mobile computers. Je werkt zelfstandig aan de hand van werkinstructies, -schema’s en/of tekeningen (in het Engels) maar je bespreekt met collega's over bijvoorbeeld oplossingen voor een bepaalde printer of verbeterpunten voor bepaalde werkwerkzaamheden. Hierbij kun je objectief oordelen of iets waardevol is om te proberen.


Als je start op de afdeling Repair begin je bij de kleinere handprinters en word je gekoppeld aan een buddy op de afdeling die jou alles leert. Daarnaast krijg je producttrainingen om de verschillende printers en de mogelijkheden hiervan te leren kennen. Na deze inwerkperiode van ongeveer een jaar kan je aan de slag bij het Repair gedeelte met de grotere printers.


Het betreft een fulltime baan voor 37,5 uur per week voor langer tijd met de intentie tot vast. Je kunt direct aan de slag!

Vereisten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een collega die nauwkeurig werkt, goed kan plannen en op sommige momenten de helicopterview kan pakken om te zien wat er nodig is om de lijnen draaiende te houden. Daarnaast;


  • Heb je enig ervaring van computers (aansluiten van apparaten via USB, installeren van drivers etc.);
  • Heb je ervaring met de set-up van een mobiele telefoon ( installeren van een SIM kaart, SD kaart en het installeren van apps);
  • Kun je Engels goed lezen (alle instructies zijn in het Engels).

Wat wij je bieden:

Een leuke, tijdelijke functie met eventueel mogelijkheden naar meer. Verder kun je, naast goed primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, rekenen op een erg goede werksfeer met leuke collega's.

Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!


Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Gerda Veenstra 0515 746014 | gerda@jobz-on.nl

of