Engineer Printer Electronica

  • Repair
  • Heerenveen, Nederland

Engineer Printer Electronica

Omschrijving

Wil jij bezig met het repareren van verschillende printers en scanners? Wij bieden jou per direct een baan waar je jouw technisch inzicht inzet om de hardware en software van de printers en scanners te repareren? Namelijk als Engineer Printer Electronica voor de afdeling Repair bij Zebra Technologies


Zebra is wereldmarkt leider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 200 medewerkers. Op de afdeling Repair worden verschillende mobile printers van Zebra vanuit heel Europa gerepareerd. Uiteenlopend van kleine handprinters tot grote printers van ongeveer 30 kilo. De reparaties hebben betrekking op de software en/of hardware. 


Als Engineer Printer Electronica op de afdeling Repair ben jij er verantwoordelijk voor dat de producten die jij repareert weer naar behoren werken, hierbij stimuleren jullie elkaar en houden jullie als team de KPI's van de afdeling in de gaten. Je werkt zelfstandig aan de hand van werkinstructies, -schema’s en/of tekeningen (in het Engels), maar je denkt na over oplossingen en overlegt met collega's over bijvoorbeeld oplossingen voor een bepaalde printer of verbeterpunten voor bepaalde werkwerkzaamheden. Hierbij kun je objectief oordelen of iets waardevol is om te proberen. 


Als je start op de afdeling Repair begin je bij de kleinere handprinters en word je gekoppeld aan een buddy op de afdeling die jou alles leert. Daarnaast krijg je producttrainingen om de verschillende printers en de mogelijkheden hiervan te leren kennen. Na deze inwerkperiode van ongeveer een jaar kan je aan de slag bij het Repair gedeelte met de grotere printers.


Kennis en ervaring is dus niet direct nodig, affiniteit met techniek, elektronica en/of mechatronica wel. Vind je het bijvoorbeeld leuk om kapotte telefoons/printers/laptops eigenhandig te repareren? Dan is dit echt een functie voor jou!


Het betreft een fulltime baan voor 37,5 uur per week voor langer tijd met de intentie tot vast. Je kunt direct aan de slag!

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en collegiale medewerker met affiniteit voor elektronica (smartphones, smartwatches, tablets, etc), die analytisch kan denken, assertief is, in staat is om te denken in oplossingen en zowel zelfstandig kan werken als goed kan functioneren als teamplayer.  

Daarnaast:

  • Beheers je de Engelse taal;
  • Kun je goed overweg met computers, Microsoft Office, Word en Excel;
  • Ben je flexibel en bereid om werkzaamheden aan het einde dag af te maken voor je naar huis gaat;


Wat wij je bieden:

Een uitdagende baan met kans op een vaste aanstelling bij een internationaal opererend bedrijf. Een erg goede werksfeer met leuke collega’s. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast kan je rekenen op:

  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding.

Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!


Geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon Oosterhoff: 0515 756014 | manon@jobz-on.nl