Magazijnmedewerker Packing

  • Packing
  • Heerenveen, Nederland

Magazijnmedewerker Packing

Omschrijving

Wegens grote drukte bij Zebra zijn wij op zoek naar diverse enthousiaste medewerkers! Lees snel verder. 


Ben jij op zoek naar een leuke baan in een magazijn? Werk je graag samen in een gezellig team en wil je onderdeel worden van een internationale organisatie? Dan is dit een functie voor jou! Zebra Technologies groeit en door deze groei zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor de afdeling Packing.


Zebra Technologies is wereldmarktleider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 195 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.

Wat ga je doen op de afdeling Packing?

Als magazijnmedewerker op de afdeling Packing zorg je ervoor dat alle goederen op de juiste pallet/order terecht komen voordat je deze gaat sealen. De goederen op deze pallets komen vanuit verschillende afdelingen binnen bij Zebra Technologies. Het gewicht van deze goederen variëren van kleine printers en onderdelen wegen vaak een kilo of 5, terwijl de wat grotere printers al gauw oplopen tot 40 kilo. Het is daarom ook belangrijk dat je fysiek in orde en gezond bent. De orders moeten ook worden ingeladen in de vrachtwagens. Je werkt regelmatig met palletwagens om de goederen van de verschillende afdelingen te verzamelen en deze klaar te zetten voor verzending.

Je kunt per direct aan de slag en bij goed bevallen van beide kanten is er mogelijkheid op een contract voor langere tijd. Je werkt in een twee ploegendienst waarvoor je 15% ploegentoeslag ontvangt. De werktijden hierbij zijn: 06:00 uur tot 14:15 uur en van 14:45 uur tot 23:00 uur.


Wil je tijdelijk aan de slag? Daar zijn ook mogelijkheden voor! 

Vereisten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar medewerkers die over een gezonde dosis humor beschikken, snel kunnen beginnen en echte teamplayers zijn. Je heb enige ervaring met elektrische palletwagens en kan goed het overzicht behouden. Daarnaast:

  • Heb je ervaring in een warehouse/magazijn;
  • Kan je werken onder enige tijdsdruk:
  • Ben je fysiek in orde (je stapelt tijdens het werk verschillende pakketten);
  • Heb je ervaring met sealen van pallets en orders.

Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon Oosterhoff manon@jobz-on.nl | 06 86886990 (via Whatsapp mag ook).