Skip to content

Maintenance Medewerker Technische Dienst

Nederland, Fryslân, HeerenveenMaintenance

Functieomschrijving

Wil je onderdeel worden van een hecht team? Werken in een professionele en internationale werkomgeving?


Wij zijn ter uitbreiding op zoek naar een maintenance medewerker technische dienst. Met jouw kennis en ervaring in technisch onderhoud (bijvoorbeeld mechanisch of elektrisch) ondersteun jij de productieafdeling sterk. 


Dit is een mooie kans bij een internationale organisatie, waar jouw talent echt het verschil kan maken!

Je gaat het pas zien als je het doorhebt. Zebra? Zwart-wit, net als de streepjescode op een geprint etiket. Zebra Technologies is wereldmarktleider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 200 medewerkers. De werksfeer is gemoedelijk, open en resultaatgericht.


Wat ga je doen?

Als maintenance medewerker technische dienst onderhoud je op de Label afdeling diverse apparatuur waaronder 5 persmachines voor de labelproductie en 1 wikkelmachine voor het verpakken van de rollen. Je onderhoudt en beheert alle apparatuur door middel van preventief onderhoud om ervoor te zorgen dat de productiemachines en lijnen optimaal draaien.

Je houdt je voornamelijk bezig met het zelfstandig beheren en uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden aan de machines en installaties. Daarnaast stuur je zowel intern uitgevoerd PPM en reactief onderhoud als ook uitbestede contractors. Dit wordt ondersteund met behulp van een softwareprogramma (CMMS systeem: Pirana) waarmee PPM werkorders worden gegenereerd, werkaanvragen worden beheerd, voorraad wordt bijgehouden en de planning wordt opgesteld. In dit programma zijn de KPI's opgenomen die leidend zijn bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Een uitdagende functie waarbij je in de loop der jaren mee kan groeien met de afdeling en verantwoordelijk wordt voor onder andere de onderhoudsplanning van de gehele afdeling. Je komt te werken in dagdienst. 

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ambitie heeft en zelfstandig kan werken of een technisch operator met passie voor techniek die wil doorgroeien naar een functie als medewerker technische dienst. Daarnaast kun je gestructureerd en planmatig werken en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 


Verder verwachten we;

  • Dat je een relevante opleiding op MBO 3/4 niveau hebt gevolgd;
  • Dat je ervaring hebt in een productiebedrijf;
  • Dat je bereid bent om indien nodig preventief onderhoud op zaterdagen uit te voeren;
  • Dat je de Engelse taal in woord en geschrift beheerst;
  • Kennis van de 6S methode en ervaring met PLC is een pré.


Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's. De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!


Ben je geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Gerda Veenstra via gerda@jobz-on.nl | 0515 746014

of