Medewerker refurbished

 • repair
 • Heerenveen, Nederland

Medewerker refurbished

Omschrijving

Ben jij per direct op zoek naar een uitdagende baan waarbij jij zowel je handen als je hersenen gebruikt? Werk je graag samen in een ontzettend gezellig team en wil je ervaring op doen in een internationale organisatie? Solliciteer dan direct als productiemedewerker refurbished (IT) bij Zebra Technologies!

Zebra Technologies is bekend om hun barcodeprintsystemen en scanapparatuur waarbij zij de distributie en reparatie van hun producten in Heerenveen hebben. Op de locatie in Heerenveen werken ongeveer 195 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.

Wat ga je doen?

Als assemblage medewerker refurbished werk jij op de afdeling Repair Circulair Economy. In deze functie binnen de productie hou jij je bezig met het testen, repareren en opknappen van mobile computers en scanners (IT systemen). De werkzaamheden bestaan uit het repareren, testen en het updaten van het besturingssysteem. Daarnaast ben je ook bezig met het ontvangen en het versturen van de producten.

Je werkt fulltime en dagelijks van 08:30 uur tot 17:00 uur. Je kunt per direct aan de slag voor langere tijd met uitzicht op een vast contract.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Jij bent de ideale kandidaat voor de functie als jij;

  • Computers, hard- en software leuk vind;
  • Graag knutselt aan elektronica;
  • Oog hebt voor detail;
  • De Engelse taal beheerst,.

Wat wij je bieden:
Een leuke fulltime functie voor langere tijd, met primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een erg goede werksfeer met leuke collega's.

  Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's. De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!

  Ben je geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon Oosterhoff 0515 746014 | manon@jobz-on.nl