Medewerker repair circulair economy

  • repair
  • Heerenveen, Nederland

Medewerker repair circulair economy

Omschrijving

Ben jij per direct op zoek naar een uitdagende baan waarbij jij zowel je handen als je hersenen gebruikt? Werk je graag samen in een ontzettend gezellig team en wil je ervaring op doen in een internationale organisatie? Solliciteer dan direct als medewerker Repair op de afdeling Circular Economy bij Zebra Technologies!


Wat ga je doen?

De afdeling Circular Economy werkt aan het refurbishen van mobiele computers, tablets en scanners. Als medewerker Repair op deze afdeling houd jij je voornamelijk bezig met testen, updaten en repareren van de apparaten. Daarnaast ben je ook bezig met het ontvangen en het versturen ervan.


Je werktijden zijn van 08:30 uur tot 17:00 uur en je kunt per direct fulltime aan de slag voor langere tijd met uitzicht op een vast contract. 


Vereisten


Wie zoeken wij?

  • Ervaring met het repareren van elektronica (bijv. mobiele telefoons) is een pré;
  • Affiniteit met configureren van hard- en software (bijv. computers of mobiele telefoons);
  • Oog voor detail;
  • Basis beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift.


Wat wij je bieden:

Een leuke fulltime baan voor langere tijd. Verder kun je, naast goed primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, rekenen op een erg goede werksfeer met leuke collega's.

Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's. De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon Oosterhoff 0515 746014 | manon@jobz-on.nl