Reparatiemedewerker Zebra printers

  • Repair
  • Heerenveen, Nederland

Reparatiemedewerker Zebra printers

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende technische functie? Een baan waar je jouw technisch inzicht inzet om de verschillende printers te repareren en aan de slag gaat in een enthousiast en fijn team? Wegens grote drukte zijn wij ter versterking op zoek naar een reparatiemedewerker!

Zebra Technologies is wereldmarktleider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 200 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.

Als reparatiemedewerker ga jij aan de slag op de afdeling Repair. Hier worden verschillende printers van Zebra vanuit heel Europa gerepareerd. Uiteenlopend van kleine handprinters tot grote printers van ongeveer 30 kilo. De reparaties hebben betrekking op de software en/of hardware. Als medewerker op de afdeling Repair ben jij er samen met je collega’s verantwoordelijk voor dat deze producten weer naar behoren werken. Je werkt aan de hand van werkschema’s en/of tekeningen. Alle werkinstructies worden in het Engels aangeleverd en afgeleverd.

Het team van Repair bestaat uit 28 medewerkers waarbij jullie samen gaan voor succes. Je werkt zelfstandig aan een printer, maar je overlegt wel met collega’s. Als je start op de afdeling Repair begin je bij de kleinere handprinters. Je wordt gekoppeld aan een buddy op de afdeling die jou alles leert. Daarnaast krijg je producttrainingen om de verschillende printers en de mogelijkheden hiervan te leren kennen. Na deze inwerkperiode van ongeveer een jaar ga je aan de slag bij het Repair gedeelte met de grotere printers.

Kennis en ervaring is dus niet direct nodig, affiniteit met techniek, elektronica en/of mechatronica wel. Vind je het bijvoorbeeld leuk om kapotte telefoons/printers/laptops eigenhandig te repareren? Dan is dit echt een functie voor jou!
Het betreft een fulltime baan voor 37,5 uur per week voor langer tijd met de intentie tot vast. 

Vereisten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. Je beheerst de Engelse taal (voor het lezen en begrijpen van de werkinstructies) en bent gemotiveerd om te leren.
Daarnaast:

• Kun jij precies en nauwkeurig werken;
• Ben je analytisch;
• Heb je affiniteit met elektronica en mechatronica;
• Ga je oplossingsgericht te werk;
• Ben je collegiaal;
• Houd je van aanpakken en ben je resultaatgericht.

Wat wij je bieden:

Een uitdagende baan met kans op een vaste aanstelling bij een internationaal opererend bedrijf. Een erg goede werksfeer met leuke collega’s. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Daarnaast kun je rekenen op:
• 25 vakantiedagen;
• 8,33% vakantiegeld;
• Reiskostenvergoeding.

Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's. De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!

Geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon Oosterhoff: 0515 756014 | manon@jobz-on.nl