Skip to content

Teamleider

Nederland, Fryslân, Heerenveen

Functieomschrijving

Krijg jij er energie van om leiding te geven aan een vrij nieuwe afdeling binnen een internationale organisatie? Solliciteer dan direct als Teamleider op afdeling Retail Solutions bij Zebra Technologies in Heerenveen.


Zebra Technologies is wereldmarktleider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 200 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.


Voor de afdeling Retail Solutions waar totaaloplossingen van stock counts, oftewel de voorraadtelling aan diverse ondernemingen worden geleverd zijn we op zoek naar een Teamleider die verantwoordelijk is voor het proces, die de verschillende projecten in goede banen leid en die het team aanstuurt.


Wat ga je doen?

Op de afdeling Retail Solutions worden mobiele computers geladen met het assortiment van de klant. Hierna worden ze samengevoegd met andere apparatuur, zoals access points, laptops, en overige benodigdheden, zodat de klant meteen na ontvangst aan de slag kan met de voorraadtelling. Alle tellingen worden in de “cloud” geregistreerd en vanuit hier is rapportage beschikbaar. Zodra de klant klaar is met de telling worden de mobiele computers en overige apparatuur weer terug gestuurd naar Zebra Heerenveen. Hier wordt het weer klaar gemaakt voor de volgende klant.


De afdeling richt zich op de volgende activiteiten: assembleren van de kits, voorraad beheren, kwaliteitscontrole, productiewerk en het produceren van trainingsmateriaal. Daarnaast coördineren jullie de uitgaande en binnenkomende pakketten en de douane afhandelingen met bijbehorende documentatie waarbij er veelvuldig contact is met de vervoerder.


Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het proces, begeleid je de verschillende orders en projecten van aanvraag tot levering, ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en externe Engelstalige collega’s. Voor de werkzaamheden die je collega’s uitvoeren ben jij de vraagbaak en in het piek seizoen werk je zelf ook mee op de afdeling. Hierom is het belangrijk dat je de nodige computerkennis hebt.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor de functie van Teamleider zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde collega die overzicht heeft en houdt, die goed kan communiceren, die goed kan werken onder druk, die collega’s kan sturen en coachen, die zelfstandig kan werken en die op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en trends binnen de afdeling deze kan te vertalen naar het team.


Daarnaast verwachten we dat je;

  • Beschikt over relevante werkervaring;
  • Beschikt over mbo+ werk- en denkniveau;
  • De Engelse taal in woord en geschrift beheerst
  • Kennis hebt van MS Office Pakket


Wat bieden wij?

Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's. De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer! Daarnaast bieden wij;

• Een fulltime baan voor langere tijd;

• Een jaar contract bij Zebra, met de intentie deze om te zetten in een vaste baan;

• Een goed salaris.


Ben je geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Gerda Veenstra via gerda@jobz-on.nl | 0515 746014

of