Skip to content

Teamleider Logistiek

Nederland, Fryslân, Heerenveen

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende logistieke functie waarbij je een team aanstuurt en verantwoordelijk bent voor de planning van de afdeling? Solliciteer dan als teamleider logistiek voor de afdeling inbound | picking binnen het magazijn van Zebra Technologies in Heerenveen.

Zebra Technologies is wereldmarktleider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 200 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.


Wat ga je doen?

Als teamleider logistiek werk je binnen het magazijn en ben je het eerste aanspreekpunt voor een team van ongeveer 15 medewerker. Jij zorgt er samen met collega’s voor dat binnenkomende goederen volgens planning worden verwerkt en op voorraad komen te liggen. Daarnaast zorg je voor een goede orderverwerking, efficiënte logistieke stromen en een opgeruimd warehouse.

In de dagelijkse operatie heb je een signalerende functie voor de supervisor/manager en escaleer je situaties indien nodig. Jij zorgt er door jouw coaching voor dat de medewerkers in staat zijn de afdeling targets te halen en fungeert daarbij samen met de andere team leiders als shift lead. Je draait mee in shifts (6:00 – 14:15; 14:45 – 23:00).

Vereisten

Wie zoeken wij?

Voor de functie van teamleider logistiek wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega die graag in teamverband verbetering doorvoert. Daarnaast is belangrijk dat je goed kan samenwerken en doeltreffend kunt communiceren met collega’s van verschillende afdelingen en collega’s buiten Zebra Heerenveen. Ook houd je overzicht binnen de afdeling, kun je goed tegen druk en kun je zelfstandig werken. Verder verwachten we dat je;

  • Beschikt over mbo werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring hebt in soortelijke functie en beschikt over leidinggevende ervaring;
  • De Engelse taal beheerst, in woord en geschrift;
  • In het bezit bent van hef- en reachtruck (is een pre.);
  • Leidinggevende ervaring hebt.

Wat bieden wij?

Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!


Ben je geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Gerda Veenstra via gerda@jobz-on.nl | 0515 746014

of