Skip to content

Teamleider Productie Repair

Nederland, Fryslân, HeerenveenRepair

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar jij binnen een technische afdeling van een internationaal bedrijf leiding en sturing geeft aan een vrij nieuwe afdeling? Solliciteer dan direct als Teamleider Productie op de Repair afdeling van Zebra Technologies in Heerenveen.


Zebra Technologies is wereldmarktleider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 195 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.


Wat ga je doen?

Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor de refurbishment van portable scanners ( afdeling Circulair Economy) en een aantal ondersteunende activiteiten op de afdeling Repair waar printers, scanners en portable computers worden gerepareerd, omgebouwd en geüpdatet.


Als Teamleider geef je leiding aan de vrij nieuwe afdeling Refurbishment, waardoor je processen optimaliseert of nieuwe processen op zet. Je bent daarnaast ook het eerste aanspreekpunt en de vraagbaak voor alle medewerkers en je traint de medewerkers in verschillende werkzaamheden.


Je hebt daarnaast veel contacten met interne en externe belanghebbenden om complexe problemen op te lossen en bewaakt de dagelijkse processen op de afdeling.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor de functie van Teamleider Productie zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde collega die overzicht heeft en houdt, die goed kan communiceren, die goed kan werken onder druk, die collega’s kan sturen en coachen, die zelfstand kan werken en die op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en trends binnen de afdeling deze kan te vertalen naar het team.


Daarnaast verwachten we dat je;

  • Beschikt over relevante werkervaring;
  • Beschikt over mbo+ werk- en denkniveau;
  • De Engelse taal in woord en geschrift beheerst
  • Kennis hebt van MS Office Pakket
  • Dat je technisch aangelegd bent en in staat bent om ook zelf de werkzaamheden uit te voeren mocht dit noodzakelijk zijn.


Wat bieden wij?
Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's. De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer! 


Daarnaast bieden wij;

  • Een fulltime baan voor langere tijd;
  • Een jaar contract bij Zebra, met de intentie deze om te zetten in een vaste baan;
  • Een goed salaris;
  • De mogelijkheid om door te groeien tot een positie van supervisor.

of