Skip to content

Vakantiekrachten

Nederland, Fryslân, HeerenveenWarehouse

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een leuke zomerbaan in de logistiek/productie?

Meld je dan nu aan en misschien ga je wel aan de slag bij Zebra in Heerenveen. Zebra is een groot bedrijf en houdt zich bezig met alles rondom barcode scanners.


Wat ga je doen? 

Als vakantiemedewerker werk je in een magazijn of als productiemedewerker. Wij zijn voor verschillende afdelingen op zoek! Fulltime / parttime / dagdienst / 2-ploegen? Alles is mogelijk.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten met een goed humeur en zin om  te werken!


Zou je graag deze vakantie aan de slag willen? Stuur dan vandaag nog je sollicitatie naar ons op en wij nodigen jou uit voor een kennismakingsgesprek! Ook als je geen ervaring hebt, maar wel een echte aanpakker bent, zien we graag je reactie tegemoet.


Wat bieden wij? 
Naast veel mogelijkheden om te werken, een goed salaris en gezellig collega's bieden wij jou of degene die jou aanmeld ook een bol.com bon.

Ken jij een vakantiekracht die werk zoekt? Of ben jij zelf op zoek naar werk? Meldt je aan bij Jobz-on! Werk je of diegene die je hebt aangedragen in de maanden juni, juli en augustus minimaal 40 uur via Jobz-on krijg je een Bol.com bon t.w.v. 25 euro.


Dus lijkt het je wat om te werken bij Zebra Technologies? Solliciteer en geef je beschikbaarheid op dan zorgen wij voor de rest. Je kunt een berichtje sturen naar Gerda Veenstra - 06-59819964 / gerda@jobz-on.nl.

of